If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иска ми се да си купя една такава септ. месец, но се отказах от Бг, предпочитам сам да си я избера от Италия...цените са доста по-добри там...тук в мобилето вс. са на по 60к км как става тоя номер....аман вече.
Някой запознат ли е с процеса...такси, номера, какво, как струва?!
Просто колите са 2006-2007 и са вс на 60к км...в мобилето (немското, италианското) малко са на тези км. А повечето коли са внесени от там...изключвам колите закупвни нови от бг и карани тук....просто не ми се вярва...а цените са доста по-добри в Италия, Германия...хем ще се разходя Знам перфектно немски и английски и не ме притеснява това!
Днес карах след нея, но не ми харесват джантите и вишневият цвят.
Брера не искам, двуврата, със адски скъпа поддръжка, трудно ще се намират части. После трудно се продава такава кола...а й цените на дизеловите е над 30к лв.
Днес карах след нея, но не ми харесват джантите и вишневият цвят.
Брера не искам, двуврата, със адски скъпа поддръжка, трудно ще се намират части. После трудно се продава такава кола...а й цените на дизеловите е над 30к лв.
що си мислиш че на Брера поддръжката е по-скъпа от на 159,аз мисля че само по интериора има по-скъпи неща,иначе окачване,мотор и т.н. са еднакви
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Определено не е практична кола с две врати не искам, цената и е доста висока, не ми се дава такава сума..има време млад съм още.
Предпочитам 159 определено...но не пречи да се възхищавам на брерата.
Не знаех, че ходова част и мотор са идентични!
Иска ми се да си купя една такава септ. месец, но се отказах от Бг, предпочитам сам да си я избера от Италия...цените са доста по-добри там...тук в мобилето вс. са на по 60к км как става тоя номер....аман вече.
Някой запознат ли е с процеса...такси, номера, какво, как струва?!
Забеляза ли, че колата от обявата, която си публикувал по-горе има необичайно голям ръб на спирачните дискове за 58000 км?
Забелязах...но не обърнах внимание (може и да са твърди накладките, така от снимките...)...кола чак септ. ще търсим. Тоест няма как да е тази...и ще се оглеждам за някой определени екстри (навигация, джанти(може и без и да си купя аз такива), кожен салон и поне 2007г), както и ми се иска 2.4 мотора. 150 кс е алтернатива също!
Comment